TECHNISCHE GEGEVENS LOMBOK 2 

Oppervlakte perceel: circa 2000 m2
Perceelgrootte: circa 65m bij 30m
Oppervlakte erf en tuin: circa 1465 m2
Oppervlakte bebouwing: circa 485 m2
Bebouwing: ruim vrijstaand woonhuis met daarachter een landelijk ogende losstaande voormalige bedrijfshal die is verbouwd tot multifunctioneel centrum.
Aangebouwd aan deze grote schuur zijn 1 berging, 2 werkplaatsen en 1 magazijn.
Erf en tuin: grote tuin met veel privacy, volledig door hekken en hagen omheind, meerdere terrassen, fruitboomgaarden, moestuinen, mini-bos met bospaadjes en chill-caravan.

WONING
Woonoppervlakte: circa 115 m2 
Inhoud: circa 420 m3 
Energielabel:

Toegepaste constructie, materialen en installaties:
Traditionele bouw, opgaand metselwerk uitgevoerd in spouwmuren, deels betonnen en deels houten vloeren, onderschoten zadelkap gedekt met betonnen dakpannen. Isolerende voorzieningen: dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en geheel voorzien van isolatieglas.
Kozijnwerk: uitgevoerd in hout in goede deels redelijke conditie.
Keukeninrichting: hoekopstelling voorzien van bovenkasten, koelkast, vriezer, oven en 4-pits keramische kookplaat.
Sanitair:
Begane grond: toilet met fonteintje, geheel voorzien van keramische wand- en vloertegels.
Verdieping: badkamer met ligbad, douchehoek, toilet en dubbele vaste wastafel, geheel voorzien van keramische wand- en vloertegels.

Meterkast: smeltzekeringeninstallatie voorzien van 6 groepen, aardlek, krachtstroom en een enkele tariefmeter.
Verwarming en warmwatervoorziening: Remeha Avanta HR combiketel in combinatie met een elektrische Ariston warmwater voorziening.

Indeling woning:

Begane grond: entree/hal en toilet met plavuizenvloer, meterkast, L-vormige woonkamer met laminaatvloer en schuifpui, open keuken met plavuizenvloer, bijkeuken met plavuizenvloer en aansluitingen voor witgoed en opstelplaats CV.
Eerste verdieping: 4 slaapkamers met vloerbedekking, badkamer geheel voorzien van keramische wand en vloertegels.
Tweede verdieping: vliering met hoogte ca. 1,95m, bereikbaar met vlizotrap.

MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM

Woonoppervlakte: circa 230 m2
Inhoud: circa 1000 m3
Energielabel: A. Het geheel is gericht op een energieneutraal gebruik en is gebouwd met duurzame materialen, leem en kalkmuren, zeer veel isolerende maatregelen, vloer- en muurverwarming, plaatfundering en damp-open houtskeletbouw (aardbevingsbestendig), 69 zonnepanelen die stroom leveren aan huis, jacuzzi en laad-paal voor de e-auto.

Toegepaste constructie, materialen en installaties: staalspant constructie, opgaand gevelwerk deels uitgevoerd in steen en deels in larikshout, binnenwanden voorzien van een voorzetwand van gips, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer, onderschoten zadelkap gedekt met steenharde golfplaten. 
Isolerende voorzieningen: dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en isolatieglas.
Kozijnwerk: uitgevoerd in hout en kunststof en in goede conditie. 
Keukeninrichting: eenvoudige industriële keukenopstelling. 
Sanitair: 
Begane grond: 2 gescheiden toiletten (dames/heren) met wandcloset en fonteintje beiden voorzien van afzonderlijke voorruimte, geheel voorzien van keramische wand- en vloertegels. 
Verdieping: moderne badkamer voorzien van douchehoek, wandcloset, vaste wastafel en Desi radiator, geheel voorzien van keramische wand-, vloer- en plafondtegels. 
Meterkast: moderne schakelkast voorzien van 8 groepen met tuimelschakelaars, aardlek en een dubbele tariefmeter. 
Verwarming en warmwatervoorziening: vloerverwarming en wandverwarming, Remeha Avanta HR combiketel bouwjaar ca. 2012. 
Dakramen: Velux dakramen deels elektrisch bedienbaar (grote zaal, hal en studio/atelier), verduisterende rolluiken in de grote zaal, slaapkamer en kantoor, zonwerende rolluiken in de ontvangsthal. Luxaflex in serrekamer, overloop, en badkamer.

Indeling multifunctioneel centrum: 
Begane grond: entree/ontvangsthal, toiletgroepen, studio/atelier, berging, dit alles geheel voorzien van portugese plavuizenvloeren, keuken met plavuizen, grote zaal (ca. 13m x 7,5m) met laminaatvloer, beamerscherm plus beamer en spiegelwand, serrekamer plus slaapkamer/kantoor met laminaatvloer.

Verdieping: overloop, 1 studio/slaapkamer, kantoor en badkamer, zolder.

AANBOUW 
Berging: betonnen vloer, opgaand gevelwerk uitgevoerd in damwand profielbeplating, onbeschoten zadelkap gedekt met steenharde golfplaten.
Werkplaatsen: betonnen/klinker vloer, doorzichtige dakplaten, houtskeletbouw, opgaand gevelwerk uitgevoerd in larikshout.
Magazijn: betonvloer met vloertegels, houtskeletbouw, opgaand gevelwerk uitgevoerd in larikshout, wand- en dakisolatie, gedekt met steenharde golfplaten.

TENSLOTTE 
Lombok 2 biedt ruime mogelijkheden voor het combineren van wonen en werken. Het geheel is praktisch van opzet en met duurzame materialen uitgevoerd. Gelegen op een fraaie en herkenbare locatie. Er zijn prima mogelijkheden voor het creëren voor een goede omzet, bijvoorbeeld voor het gebruik als trainings- of conferentie centrum. De aanleg van de nieuwe wijk Munster en de bouw van het nieuwe zorg/onderwijs/sportcentrum De Tirrel leveren traffic en cohesie op en daarmee kansen om een multifunctioneel centrum lonend te maken. De serre-aanbouw en bovenverdieping zijn zeer geschikt voor bewoning als studio. De gescheiden ruimtes op het perceel bieden ook de mogelijkheid om Lombok 2 te gebruiken als kangoeroewoning.

Lombok 2 ligt gelegen aan het begin van het wandelgebied naar het Munsterveld, het toekomstige Tirrelpark, het Potmaarbos en het wijde Groninger landschap. Voor wandelaars, hondenbezitters en natuurliefhebbers een prachtig gebied om te ontdekken. Winsum is een echt watergebied, een geweldige omgeving om in de zomer rond te varen. Het dorp ligt aan het prachtige Winsumerdiep dat uitmondt in het historische Reitdiepdal.